Wie is De Nederlandse Voorschotbank?

De Nederlandse Voorschotbank B.V. is als financieringsmaatschappij al ruim 55 jaar actief op het gebied van kredietverlening aan consumenten en is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Dit is op zijn beurt weer een dochter van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen van Europa. Ze zijn actief op het gebied van kredietverlening aan consumenten en werken samen met een breed netwerk van geselecteerde kredietadviseurs. Nederlands Krediet Collectief en de met haar samenwerkende intermediars zijn speciaal geselecteerd door De Nederlandse Voorschotbank.

Persoonlijke lening via De Nederlandse Voorschotbank

Via de Nederlandse Voorschotbank kunt u een Persoonlijke Lening afsluiten met een looptijd tussen de 6 en 120 maanden. De minimale leeftijd is 21 jaar en de maximale leeftijd waarop u een Persoonlijke Lening kunt afsluiten is 72 jaar. De lening moet volledig afgelost zijn bij het bereiken van de leeftijd van 73 jaar. Het maximaal te lenen bedrag is € 50.000.

Doorlopend krediet via De Nederlandse Voorschotbank

Via De Nederlandse Voorschotbank is een Doorlopend Krediet mogelijk met een aflossing tussen 1% en 3% van de kredietlimiet. De minimale leeftijd waarop u een Doorlopend Krediet kunt afsluiten is 21 jaar, de maximale leeftijd 59 jaar. Een Doorlopend Krediet via De Nederlandse Voorschotbank moet volledig afgelost zijn bij het bereiken van de leeftijd van 65 jaar. Het maximaal te lenen bedrag is €50.000.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Netjes snel en duidelijk,zeker voor iedereen aan te raden”

Jeroen

Bekijk alle 215 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top