Wie is De Nederlandse Voorschotbank?

De Nederlandse Voorschotbank B.V. is als financieringsmaatschappij al ruim 55 jaar actief op het gebied van kredietverlening aan consumenten en is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Dit is op zijn beurt weer een dochter van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen van Europa. Ze zijn actief op het gebied van kredietverlening aan consumenten en werken samen met een breed netwerk van geselecteerde kredietadviseurs. Nederlands Krediet Collectief en de met haar samenwerkende intermediars zijn speciaal geselecteerd door De Nederlandse Voorschotbank.

Persoonlijke lening via De Nederlandse Voorschotbank

Via de Nederlandse Voorschotbank kunt u een Persoonlijke Lening afsluiten met een looptijd tussen de 6 en 120 maanden. De minimale leeftijd is 21 jaar en de maximale leeftijd waarop u een Persoonlijke Lening kunt afsluiten is 72 jaar. De lening moet volledig afgelost zijn bij het bereiken van de leeftijd van 73 jaar. Het maximaal te lenen bedrag is € 50.000.

Doorlopend krediet via De Nederlandse Voorschotbank

Via De Nederlandse Voorschotbank is een Doorlopend Krediet mogelijk met een aflossing tussen 1% en 3% van de kredietlimiet. De minimale leeftijd waarop u een Doorlopend Krediet kunt afsluiten is 21 jaar, de maximale leeftijd 59 jaar. Een Doorlopend Krediet via De Nederlandse Voorschotbank moet volledig afgelost zijn bij het bereiken van de leeftijd van 65 jaar. Het maximaal te lenen bedrag is €50.000.

Wat zeggen onze klanten over ons?

 9.2 van de 10!

Onze klanten geven ons een

9.2

desiree

Zeer goed geholpen door Tamara, heb het als zeer prettig ervaren

heer De R

Zeer vriendelijke medewerkster!!

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top