Offertecheck door Nederlands Krediet Collectief

Heeft u een offerte ontvangen voor de door u aangevraagde lening, maar bent u toch niet tevreden? Of denkt u dat het voordeliger kan? U kunt gratis een offertecheck laten uitvoeren door Nederlands Krediet Collectief. Onze adviseurs zijn graag bereid om u vrijblijvend en objectief het eerlijke verhaal te vertellen. Dus ook als u een offerte heeft ontvangen die voor u het beste is. Als echter blijkt dat u in aanmerking komt voor een voordeligere offerte of een offerte die beter bij uw wensen past, dan kunt u daarvoor natuurlijk een offerte van ons ontvangen.

Door uw offerte te laten checken weet u zeker dat u de juiste beslissing neemt. Het lenen van geld is een grote stap, waar u meerdere jaren aan vast zit. Goed oriënteren, informeren en laten adviseren is dus een verstandige keuze.

Advies over uw lopende offerte via Nederlands Krediet Collectief.

Heeft u via Nederlands Krediet Collectief een offerte ontvangen voor de door u aangevraagde lening, dan kan het natuurlijk zijn dat u daar toch vragen of twijfels over heeft. Of dat u, doordat uw wensen en/of situatie gewijzigd zijn, wilt checken of uw offerte wel de beste is voor uw situatie. Wij zijn zeer bereid nogmaals naar uw offerte te kijken en samen met u te zoeken naar een nóg betere invulling van uw wensen. Het lenen van geld is een belangrijke stap, dus als u meer informatie wilt, meer wilt weten over de voor- en nadelen van de door u ontvangen offerte(s), dan is het verstandig om u door ons verder te laten informeren.

Wat zeggen onze klanten over ons?

 9.2 van de 10!

Onze klanten geven ons een

9.2

desiree

Zeer goed geholpen door Tamara, heb het als zeer prettig ervaren

heer De R

Zeer vriendelijke medewerkster!!

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top