Bestaande lening verhogen

Veel mensen die een lening aanvragen, hebben al een lopende persoonlijke lening of doorlopend krediet. Daarnaast bent u ook aan het lenen als u gebruik maakt van een creditcard met een limiet, roodstaan op de betaalrekening of gespreid terugbetalen van artikelen die via een postorderbedrijf zoals bijvoorbeeld Wehkamp of Neckermann gekocht zijn. Tegen een rente die vaak veel hoger is dan men zich realiseert. De rentestanden van dergelijke leningen kunnen namelijk oplopen tot wel 14%. Dit kan u ongemerkt veel geld kosten!

Bestaand doorlopend krediet verhogen

Het verhogen van een doorlopend krediet is altijd mogelijk zonder dat daarbij boeterente in rekening wordt gebracht. Voor ieder doorlopende krediet geldt namelijk dat er nooit extra kosten berekend worden als iemand extra geheel of gedeeltelijk aflost. Als u dus extra geld wilt lenen, is het altijd verstandig te bekijken of het voordelig is om uw bestaande doorlopend krediet over te sluiten. Ook als uw huidige doorlopend krediet niet via Nederlands Krediet Collectief is afgesloten, is het toch mogelijk om deze te verhogen.

Bestaande persoonlijke lening verhogen

Bij het verhogen van een persoonlijke lening moet u er rekening mee houden dat er boeterente in rekening gebracht kan worden. Deze is echter maximaal 1%. Het kan dan al snel de moeite lonen te kijken of, als u extra wilt lenen, u uw persoonlijke lening wilt oversluiten. Hoe hoger het kredietbedrag, hoe lager vaak de rente is namelijk, waardoor u de boeterente al snel terugverdient. Ook als uw huidige persoonlijke lening niet via Nederlands Krediet Collectief loopt, is het toch mogelijk om deze te verhogen.

Waarom leningen samenvoegen via Nederlands Krediet Collectief?

Als u extra geld wilt lenen en u heeft lopende leningen, dan blijkt dat het oversluiten van deze leningen in één nieuwe lening vrijwel altijd voordeliger. U profiteert van een lagere rente en/of een kortere looptijd.

Daarnaast is het samenvoegen van leningen bijzonder praktisch, omdat u veel beter inzicht krijgt in uw financële situatie. Er wordt maandelijks nog maar één bedrag geïncasseerd en weet u precies wanneer. Zo houdt u overzicht en loopt u niet het risico dat eventueel een betaling niet lukt of dat u ongemerkt veel meer betaalt dan u denkt.

Een extra voordeel om uw leningen samen te voegen via Nederlands Krediet Collectief is dat u één aanspreekpunt krijgt. Bij vragen over uw lening hoeft u maar contact te zoeken met één bedrijf, dat bovendien van uw gehele leensituatie op de hoogte is. Zo weet u zeker dat duidelijk weet wat u leent.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Vriendelijk personeel, duidelijk en snel. Volledig qua informatie en de rente is ook prettig. Al met al een aanrader.”

Fam. B.

Bekijk alle 217 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top