Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Flitskredieten zijn doorn in het oog van AFM

Publicatie: 30-11--0001


De Finse kredietaanbieder Ferratum is in opspraak geraakt door flitskredieten aan te bieden aan kwetsbare consumenten. De coronacrisis wordt aangegrepen als reden om dure kortlopende leningen aan te bieden aan mensen met financiële uitdagingen, waardoor mensen nog verder in de schulden raken. Een voorbeeld voor consumenten dat ze zich niet moeten laten verleiden door misleidende websites en alleen een lening moeten afsluiten bij een betrouwbare kredietaanbieder.

Ferratum is de grootste aanbieder van minileningen in Nederland. Juist in tijden als deze, waarin mensen te maken hebben met minder werk of volledig baanverlies, kan de verleiding op de loer liggen om leningen af te sluiten met te hoge rentes. Soms klinkt het te mooi om waar te zijn, maar blijkt opeens na twee weken met welke enorme kosten je te maken hebt. Een persoonlijke lening afsluiten vraagt dus om oplettendheid. Maar dat niet alleen, het vraagt ook om een verantwoordelijkheid, transparantie en betrouwbaarheid vanuit kredietaanbieders.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) probeert al langer de leningen van Ferratum van de Nederlandse markt te weren, tot op heden zonder succes. Doordat ze momenteel niet onder de Nederlandse wetgeving vallen, kunnen ze torenhoge rentes vragen, die zelfs het Nederlandse maximumtarief van 14 procent overstijgen. Dit zorgt ervoor dat mensen nog verder in de financiële problemen komen.

Bij Nederlands Krediet Collectief krijg je altijd de laagste rente van Nederland, namelijk vanaf 3,6% procent, vast voor tien jaar tijd. Je betaalt voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet nooit meer dan nodig is en je weet precies waar je aan toe bent. Er worden geen leningen verstrekt als blijkt dat een consument niet aan de betalingsverplichtingen kan voldoen en door de lening alleen maar verder in de problemen zal komen. Je krijgt altijd de beste voorwaarden en transparantie staat hoog op de agenda bij Nederlands Krediet Collectief.

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 3,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: woensdag 23 september

“Duidelijke vraaglijnen. Service is perfect. Je word van A tot Z begeleid”

Anoniem

Bekijk alle 1047 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.