Geld lenen via Nederlands Krediet Collectief

Nederlands Krediet Collectief is een initiatief van Nederlands Krediet Collectief B.V. Op deze site spreken we - waar deze samenwerking bedoeld wordt - meestal over NKC. De primaire doelstelling van onze site is om de bezoeker onafhankelijke financiële informatie te geven en wegwijs te maken op het gebied van geld lenen. Wij zijn niet verbonden aan een bank of andere financiële instelling.

Via de website kunt u in contact komen met financiële dienstverleners voor de vervolgstappen. Hieronder gaan wij hier verder op in.

Samenwerkingspartners

Via onze website komt u in contact met financiële dienstverleners om meer informatie of een offerte op te vragen. Wij hebben bewust gekozen voor twee verschillende dienstverleners met een verschillend bedieningsconcept. Zo kunt u bij De Nederlandse Kredietmaatschappij in Mijdrecht terecht. Zij bemiddelen uitsluitend zonder advies ('execution only'). Voor geld lenen met advies kunt u terecht bij het Nederlands Krediet Collectief in Den Haag. Zo is er altijd een dienstverlener die bij u past.

Contactgegevens Nederlands Krediet Collectief

Heeft u vragen over of wilt u wijzigingen doorgeven met betrekking tot lopende financiële producten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Heeft u een vraag, tip, foutmelding, opmerking of een andere reden om contact met ons te zoeken, dan vragen wij u een mail te sturen naar info@nlleent.nl. Wij zullen uw mail altijd zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wilt u ons per post documenten of andere informatie toesturen? Gelieve dan ons correspondentieadres te gebruiken voor uw verzending.

Nederlands Krediet Collectief BV

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT  ‘s-Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB  Leidschendam

Tel.: 085 – 760 89 89
info@nlleent.nl

Wat zeggen onze klanten over ons?

 9.2 van de 10!

Onze klanten geven ons een

9.2

desiree

Zeer goed geholpen door Tamara, heb het als zeer prettig ervaren

heer De R

Zeer vriendelijke medewerkster!!

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top