Duidelijk over lenen

Nederlands Krediet Collectief, duidelijk over lenen! Onze visie is dat u zich optimaal moet kunnen (laten) informeren voordat u een lening afsluit. Helder en transparant dus. Wij bieden u de meest uitgebreide en duidelijke site over geld lenen in Nederland. Dat betekent dat u van Nederlands Krediet Collectief het volgende mag verwachten:

- Betrouwbare informatie
- Objectieve informatie
- De beste offerte voor uw lening
- Uw klantbelang voorop
- Optimaal rekening houden met uw persoonlijke situatie en wensen 

U kunt er dus op vertrouwen dat u via Nederlands Krediet Collectief altijd het meest voordelige voorstel krijgt. Wij houden daarbij niet alleen rekening met uw huidige situatie, maar maken u ook bewust van de gevolgen van de lening voor de toekomst. Wij bieden u de mogelijkheid om u te beschermen tegen de risico's. Bewust lenen dus!

Uitgebreid oriënteren voordat u gaat lenen!

Een lening afsluiten is een belangrijke beslissing. U moet zich bewust zijn van de gevolgen voor uw persoonlijke situatie. Zo moet u bijvoorbeeld rekening houden met de extra maandelijkse verplichtingen die u aangaat. Het is daarom heel belangrijk dat u zich optimaal informeert over alle aspecten van uw lening. Op Nederlands Krediet Collectief vindt u alle benodigde informatie, zodat u heel bewust voor een lening kunt kiezen. Naast het berekenen van de kosten van een lening kunt u zich oriënteren op de verschillende leenvormen en alle aspecten die een rol spelen bij het kiezen van de lening die u het beste past. 

Geheel zelfstandig een lening afsluiten en zonder persoonlijk contact!

Op Nederlands Krediet Collectief kunt u alles zelf doen. U kunt zelf kiezen welk product u af wilt sluiten, welke looptijd u wenst en welke risico's u wel of niet wilt afdekken. U krijgt een helder overzicht van de kosten en de consequenties van de door u gemaakte keuzes. Vooral voor mensen die over de benodigde kennis en ervaring beschikken, is het afsluiten van een lening zonder persoonlijk contact een goede optie. U bepaalt zelf welke lening het beste bij u past.

Of een lening afsluiten met goed advies!

Ook mensen met weinig kennis en ervaring kunnen via een Nederlands Krediet Collectief een offerte aanvragen. Of misschien vindt u het gewoon prettig om bij de keuze van een lening bijgestaan te worden door een betrouwbare en deskundige adviseur.Wij helpen u graag. U krijgt een advies dat optimaal rekening houdt met uw wensen en situatie. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen verkeerde beslissing neemt.

De laagste lening rentes van Nederland zonder extra kosten!

Op Nederlands Krediet Collectief vindt u de laagste rentes van Nederland. Voor een lening die u aanvraagt via Nederlands Krediet Collectief worden geen extra kosten in rekening gebracht. U bent er dus van verzekerd dat het maandelijkse bedrag dat u aan de geldverstrekker betaalt voor de lening alles is. Geen verborgen abonnementen of andere constructies om u extra te laten betalen voor uw lening.

Geen afsluitkosten!

Voor een lening die afgesloten wordt via Nederlands Krediet Collectief worden nooit afsluitkosten in rekening gebracht.

Geen advieskosten!

Voor een lening die u aanvraagt via Nederlands Krediet Collectief worden nooit advieskosten in rekening gebracht. In de rente die u betaalt, is onze vergoeding al inbegrepen. Er worden aboluut geen verborgen kosten in rekening gebracht. Helder en transparant dus.

Geen dure abonnementen!

Voor een lening die afgesloten wordt via Nederlands Krediet Collectief hoeft u geen dure abonnementen af te sluiten. Sterker nog, er wordt helemaal niet gewerkt met abonnementen. U kunt met uw vragen altijd terecht bij ons. Daar wordt geen vergoeding voor gerekend. Onze vergoeding is inbegrepen in de rente die u betaalt aan de geldverstrekker. Geen verborgen kosten dus, Nederlands Krediet Collectief is helder en tranparant.

Geen annuleringskosten!

Voor een offerte die wordt aangevraagd via Nelderland Leent worden nooit annuleringskosten in rekening gebracht. Onze visie is dat u zich optimaal moet kunnen (laten) informeren voordat u daadwerkelijk een lening afsluit. Helder en transparant. Daarnaast gaan wij voor maximale klanttevredenheid. Hierbij behoort ook de mogelijkheid om uw offerte kosteloos te annuleren.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Vriendelijk personeel, duidelijk en snel. Volledig qua informatie en de rente is ook prettig. Al met al een aanrader.”

Fam. B.

Bekijk alle 217 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top