Online een lening aanvragen is snel en eenvoudig. Maar bedenk vooraf goed of een krediet echt nodig is en vergelijk de mogelijkheden.

Lening met advies

Als u online een lening aanvraagt, kunt u kiezen uit een krediet met of zonder advies. Vindt u het prettig om een advies te ontvangen van een expert voordat u een lening afsluit? Dan is lenen met advies voor u de beste optie. Samen met een adviseur kijkt u welk krediet het best aansluit op uw persoonlijke situatie. Geld lenen met advies hoeft niet duurder te zijn. Soms bespaart u zelfs geld doordat de adviseur betere voorwaarden weet te bedingen bij de bank.

Krediet zonder advies aanvragen

Als u zelf voldoende financiële kennis heeft en precies weet welke lening u wilt aanvragen, is lenen zonder advies iets voor u. Zo kunt u geld lenen op een moment dat u het best uitkomt, zonder tussenkomst van een adviseur. Bij deze 'execution only'-dienstverlening is het belangrijk dat u zelf de risico’s van geld lenen kunt inschatten.

Risico’s geld lenen

Geld lenen brengt risico’s met zich mee. Denk aan het niet meer kunnen aflossen van de lening bij arbeidsongeschiktheid, overlijden of werkloosheid. Houd daar rekening mee en sluit eventueel een verzekering af om de risico’s af te dekken.

Lening aanvragen bij Nederlands Krediet Collectief

Nederlands Krediet Collectief is geen kredietverstrekker. Ons doel is u zo goed mogelijk informeren zodat u een verantwoorde lening kiest. Via ons kunt u wel een offerte voor bijvoorbeeld een doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen. Wij sturen uw aanvraag door naar onze partnerbanken en zij komen vervolgens binnen 24 uur met een aanbod op maat. Ga naar de werkwijze van Nederlands Krediet Collectief voor meer informatie.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Vriendelijk personeel, duidelijk en snel. Volledig qua informatie en de rente is ook prettig. Al met al een aanrader.”

Fam. B.

Bekijk alle 217 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top