Uw leningen oversluiten

Uw lopende leningen oversluiten kan een slimme stap zijn. Rentepercentages en de voorwaarden van banken zijn continu aan verandering onderhevig. Heeft u al langere tijd een lening? Dan is de kans groot dat de voorwaarden van uw lening niet meer goed aansluiten op uw huidige situatie. Daarnaast is de rente momenteel misschien een stuk lager. Houd daarom de renteontwikkelingen en veranderende voorwaarden goed in de gaten. Ziet u ergens anders een beter aanbod? Kies er dan voor om uw krediet(en) over te sluiten.

Kosten leningen oversluiten

Kosteloos uw lening oversluiten is niet altijd mogelijk. Als u een persoonlijke lening wilt oversluiten, moet u doorgaans boeterente betalen. Houd hier rekening mee en bereken of de besparing groot genoeg is om de boeterente terug te verdienen. Een doorlopend krediet oversluiten is kosteloos.

Krediet oversluiten of samenvoegen?

Heeft u meerdere kredieten en wilt u deze leningen oversluiten? Dan kan het interessant zijn om de leningen tegelijkertijd samen te voegen tot één lening. Meerdere leningen naast elkaar hebben is vaak onoverzichtelijk en kost veel geld. Met één lening heeft u meer inzicht in uw financiële situatie en profiteert u van een lagere rente. Want hoe hoger het leenbedrag, hoe lager de rente.

Via Nederlands Krediet Collectief kunt u zich optimaal laten informeren over het oversluiten van leningen. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag om een verantwoorde keuze te maken.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Vriendelijk personeel, duidelijk en snel. Volledig qua informatie en de rente is ook prettig. Al met al een aanrader.”

Fam. B.

Bekijk alle 217 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top