Heeft u al een lening en wilt u extra geld lenen? Dan kunt u uw bestaande lening verhogen. Als u meerdere lenigen heeft (denk ook aan roodstaan, een creditcard en kopen op afbetaling), raden wij u aan om de kredieten over te sluiten naar één verantwoorde lening.

Persoonlijke lening verhogen

Een persoonlijke lening ophogen is niet kosteloos. Houd er rekening mee dat u maximaal 1% aan boeterente moet betalen. Gelukkig vallen de kosten vaak mee en loont het om uw lening te verhogen. Want hoe hoger het leenbedrag, hoe lager de rente. Vaak kunt u zo de boeterente al snel terugverdienen.

Doorlopend krediet verhogen

Een doorlopend krediet is een flexibel krediet zonder vaste looptijd. Daarom kunt u met een doorlopend krediet altijd extra geld lenen, zonder bijkomende kosten. Het is ook altijd mogelijk om het krediet tussentijds extra af te lossen.

Lening verhogen of samenvoegen?

Als u meerdere lopende leningen heeft, is het vrijwel altijd goedkoper om de kredieten over te sluiten in één nieuwe lening. Zo profiteert u van een lagere rente en gunstigere voorwaarden. Bovendien creëert het samenvoegen van lopende leningen meer inzicht in uw financiële situatie. U krijgt één contactpersoon waar u met al uw vragen terecht kunt en die volledig op de hoogte is van uw situatie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Lening verhogen via Nederlands Krediet Collectief

Ook als uw lening niet via Nederlands Krediet Collectief is afgesloten, kunt u uw krediet via ons verhogen en extra geld lenen. Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Netjes snel en duidelijk,zeker voor iedereen aan te raden”

Jeroen

Bekijk alle 215 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top