Heeft u al een lening en wilt u extra geld lenen? Dan kunt u uw bestaande lening verhogen. Als u meerdere lenigen heeft (denk ook aan roodstaan, een creditcard en kopen op afbetaling), raden wij u aan om de kredieten over te sluiten naar één verantwoorde lening.

Persoonlijke lening verhogen

Een persoonlijke lening ophogen is niet kosteloos. Houd er rekening mee dat u maximaal 1% aan boeterente moet betalen. Gelukkig vallen de kosten vaak mee en loont het om uw lening te verhogen. Want hoe hoger het leenbedrag, hoe lager de rente. Vaak kunt u zo de boeterente al snel terugverdienen.

Doorlopend krediet verhogen

Een doorlopend krediet is een flexibel krediet zonder vaste looptijd. Daarom kunt u met een doorlopend krediet altijd extra geld lenen, zonder bijkomende kosten. Het is ook altijd mogelijk om het krediet tussentijds extra af te lossen.

Lening verhogen of samenvoegen?

Als u meerdere lopende leningen heeft, is het vrijwel altijd goedkoper om de kredieten over te sluiten in één nieuwe lening. Zo profiteert u van een lagere rente en gunstigere voorwaarden. Bovendien creëert het samenvoegen van lopende leningen meer inzicht in uw financiële situatie. U krijgt één contactpersoon waar u met al uw vragen terecht kunt en die volledig op de hoogte is van uw situatie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Lening verhogen via Nederlands Krediet Collectief

Ook als uw lening niet via Nederlands Krediet Collectief is afgesloten, kunt u uw krediet via ons verhogen en extra geld lenen. Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Wat zeggen onze klanten over ons?

 9.2 van de 10!

Onze klanten geven ons een

9.2

desiree

Zeer goed geholpen door Tamara, heb het als zeer prettig ervaren

heer De R

Zeer vriendelijke medewerkster!!

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top