Geld lenen: doorlopend krediet

Heeft u behoefte aan extra financiële ruimte, maar weet u niet precies hoeveel geld u nodig heeft? Dan is een doorlopend krediet misschien iets voor u. Met zo’n lening bespreekt u vooraf hoeveel u maximaal leent. Vervolgens bepaalt u zelf hoeveel u opneemt. Een goede manier van geld lenen voor een financieel steuntje in de rug.

Flexibel lenen: doorlopend krediet

Een doorlopend krediet betekent flexibel geld lenen. U kunt de lening altijd tussentijds aflossen en extra geld opnemen tot aan het maximumbedrag. Is de rente bij een andere bank lager? Dan kunt u kosteloos overstappen en uw doorlopend krediet oversluiten. Zo profiteert u altijd van het beste aanbod en bespaart u onnodige kosten.

Variabele rente

De rente van een doorlopend krediet is variabel. Dit houdt in dat de rente zowel hoger als lager kan worden. U betaalt wel een vast bedrag per maand aan aflossing en rente. Daalt de rente? Dan betaalt u meer aflossing, minder rente en is de lening sneller afgelost. Stijgt de rente? Dan wordt de looptijd van het krediet iets langer.

Doorlopend krediet of persoonlijke lening?

Zoekt u meer zekerheid en wilt u eenmalig een vast bedrag lenen? Dan sluit een persoonlijke lening mogelijk beter aan. Een persoonlijke lening heeft een vaste rente en looptijd. U weet precies waar u aan toe bent. Maar houdt er rekening mee dat u met een persoonlijke lening wel minder flexibiliteit heeft dan met een doorlopend krediet.

Wat zeggen onze klanten over ons?

 9.2 van de 10!

Onze klanten geven ons een

9.2

desiree

Zeer goed geholpen door Tamara, heb het als zeer prettig ervaren

heer De R

Zeer vriendelijke medewerkster!!

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top