Wij doen natuurlijk zo goed mogelijk ons best om u optimaal van dienst te zijn. Bent u desondanks toch niet tevreden? Dan verzoeken wij u dat direct aan ons te laten weten, zodat wij uw klacht kunnen verhelpen.

Binnen Nederlands Krediet Collectief geldt dat er een klachtenprocedure is, die onder meer inhoudt dat de klachten door de directie behandeld worden. Na ontvangst van uw schriftelijke klacht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vindt u uiteindelijk dat uw klacht niet tot volle tevredenheid is opgelost, dan kunt u zich wenden tot de volgende onafhankelijke klachteninstantie:

Kifid
Postbus 93257
2509 AG  Den Haag
Tel.: 070 - 333 8 999
Website: www.kifid.nl

Waarborg kwaliteit dienstverlening

Aan Nederlands Krediet Collectief is een vergunning verleend door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Dit is voor u als consument een waarborg dat wij in het bezit zijn van de vereiste diploma's en het klantbelang voorop stellen.

De kennis van klantmedewerkers wordt door zowel in- als externe opleidingen bijgehouden. Ook vindt verdere bekwaming in hun vak plaats. Alle medewerkers zijn onderworpen aan een uitvoerig betrouwbaarheidsonderzoek. Wij doen er alles aan om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

Maar voor het geval dat wij toch een keer een fout maken, mag u daar uiteraard nooit de dupe van worden. Wij hebben dan ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Voor u geeft dit een stuk extra zekerheid.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Wil jullie super bedanken voor de waanzinnige goede hulp kan nu eindelyk heerky en zorgeloos gaan leven dank zei jullie”

heer Bovekerk

Bekijk alle 204 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top