Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Algemene tips

16-10-2014

Met DEFAM nu meer mogelijkheden voor geld lenen met tijdelijk contract

Misschien dat het u net zo vergaat als u uw vrienden vraagt naar hun werk. Ik hoor in ieder geval steeds meer verhalen over tijdelijke contracten en gecombineerde parttime banen. De arbeidsmarkt is veranderd. Veertig jaar bij dezelfde baas is eigenlijk niet meer aan de orde.

Doel bij geld lenen hetzelfde

Ondanks het verschil in arbeidscontract, hebben mensen vaak vergelijkbare leenwensen. Zowel mensen met een vast contract als mensen met een tijdelijk contract willen hun huis verbouwen. Geld lenen voor hun restschuld. Of ze vinden dat het tijd wordt voor een nieuwe auto. Toch was geld lenen voor mensen met een tijdelijk contract vaak lastiger.

Geld lenen met een tijdelijk contract

Natuurlijk merken ook kredietverstrekkers dat. Daarom lanceerde DEFAM op 1 september jongstleden Het Nieuwe DEFAM. Naast nieuwe producten biedt DEFAM haar klanten met Het Nieuwe DEFAM meer mogelijkheden voor geld lenen met een tijdelijk contract.

Wijzigingen voor lenen met een tijdelijk contract

  • Halfjaarcontract? 70% van uw inkomen wordt meegenomen bij het beoordelen van uw aanvraag.
  • Uitzendkrachtovereenkomst Fase B? Dan wordt 70% van uw inkomen meegerekend.
  • Tijdelijk contract, koopwoning én ouder dan 30? Uw inkomen wordt volledig meegenomen in de beoordeling.

DEFAM Premium: extra aantrekkelijke rente

Maar er is meer. Nederland Leent is exclusief Premium-partner van DEFAM. Dankzij efficiënte samenwerking kunt u als klant profiteren van een nóg lagere rente. Helemaal bij de tijd en extra voordelig dus!

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: woensdag 3 maart

“Doen wat ze beloven en gaan daarbij niet over een nacht ijs. Moet veel informatie aanleveren maar alles binnen een week afgerond.”

E van Delden

Bekijk alle 1178 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.