12-12-2017

Als de nieuwe zorgpremies bekend worden gemaakt begint het jaarlijks terugkerende ritueel: het vergelijken van de zorgpremies bij verschillende aanbieders. Waar betaal ik de laagste premie? Maar hoe zit het met de voorwaarden van de zorgpolis? Zet alle feiten op een rijtje en u zult zien dat vergelijken loont. Maar dat geldt niet alleen voor uw zorgverzekering. Vergelijkt u weleens de rente van uw lopende lening met de rente van een andere aanbieder? Grote kans dat u goedkoper kunt lenen.

Hoge rente en verouderde voorwaarden

U heeft ooit een lening of krediet afgesloten. Welke rente betaalt u? En in geval van een gunstige rente, hoe zit het met de voorwaarden? Zijn die van deze tijd of zijn het voorwaarden die jaren geleden aantrekkelijk waren maar die nu gedateerd en ongunstig zijn? De hoogste tijd om uw lening of krediet te vergelijken want net als bij uw zorgverzekering geldt: vergelijken loont.

U kunt of besparen op uw rente nadat u overstapt. Of de leenvoorwaarden zijn een stuk gunstiger. Want u wilt niet alleen lenen tegen een lage rente maar ook tegen gunstige voorwaarden.

Kosteloos uw lening oversluiten

In tegenstelling tot de zorgpolis heeft u niet te maken met de uiterste overstapdatum van 31 december 2017; u mag op elk gewenst moment kosteloos uw lening of krediet laten oversluiten. Vind u het lastig om te beoordelen of oversluiten in uw geval verstandig is? Onze kredietspecialisten kunnen u uitgebreid en vrijblijvend adviseren.

Leningen en kredieten samenvoegen

U kunt niet alleen kosteloos uw lopende persoonlijke lening of doorlopend krediet naar ons oversluiten. Onze adviseur bekijkt of u naast uw huidige lening nog andere kredieten heeft bij bijvoorbeeld postorderbedrijven. Of misschien heeft u een keuken op afbetaling gekocht of maakt u gebruik van roodstand op uw betaalrekening. Of u doet aankopen met een credit card die u achteraf in termijnen terugbetaalt. Dit zijn allemaal financieringsvormen waar u een hoge rente voor betaalt.

Het samenvoegen van al deze kredieten tot één persoonlijke lening of doorlopend krediet levert u bij ons het voordeel op van de laagste rente, overzicht en gunstige leenvoorwaarden.

Uw besparing

Het bedrag dat u gaat besparen na het oversluiten kunt u gebruiken als extra aflossing op de lening. Aan extra aflossingen tijdens de looptijd van de lening zijn geen kosten meer verbonden; aflossen mag boetevrij.

Benieuwd wat uw besparing is voor 2018? Vul online uw gegevens in en u krijgt direct inzicht in de mogelijkheden en besparing; vergelijken loont.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: maandag 22 januari

“Zeer klantvriendelijk en klantgericht. Ben zeer goed geholpen bedankt voor jullie fantastische werk!”

heer Rahman Panah

Bekijk alle 233 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Nederlands Krediet Collectief
Ons team staat voor u klaar

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

Back to top