Dit is Sygma Finance

Sygma Finance is de service-organisatie voor verantwoorde leningen. Sygma Finance is onderdeel van LaSer Nederland, een innovatieve aanbieder van financiële diensten in Nederland. Het verstekken van eerlijke en duidelijke leningen, dat is de focus van het moederbedrijf en Sygma Finance.

Sygma Finance is gespecialiseerd in het verstrekken van consumptief krediet. Dit doen zij met twee producten: het doorlopend krediet en de persoonlijke lening. Bovendien kunt u bij Sygma Finance terecht als u uw oude, dure lening wilt oversluiten naar een nieuw, voordeliger krediet.

Sygma Finance is lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN) en werkt volgens de gedragscodes, normen en richtlijnen van VFN. Sygma Finance bezit de juiste vergunningen en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.

Een lening afsluiten bij Sygma Finance kan alleen via zorgvuldig geselecteerde tussenpersonen. Tussenpersonen zoals wij en onze partners van het Nederlands Krediet Collectief, die zijn uitgekozen op basis van professionaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid.

Persoonlijke lening via Sygma Finance

Met een persoonlijke lening van Sygma Finance weet u altijd waar u aan toe bent. Dankzij de vaste rente en looptijd komt u nooit voor verrassingen te staan.

Doorlopend krediet via Sygma Finance

Een doorlopend krediet is een ideale lening als u graag extra geld achter de hand heeft. U bepaalt namelijk zelf hoeveel geld u opneemt en het krediet heeft geen einddatum.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Netjes snel en duidelijk,zeker voor iedereen aan te raden”

Jeroen

Bekijk alle 215 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top